Κυριακάτικα Εσπερινά Κηρύγματα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει την έναρξη τα εσπερινών Κηρυγμάτων της, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρες από 5.00μ.μ.-6.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας (πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) από τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Θεόκλητο Μέντη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως και θα έχουν ως κεντρικό θέμα την ερμηνεία και επεξήγηση του Μυστηρίου της Θείας Λειτουργίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και πραγματοποίησε την πρώτη εισαγωγική ομιλία αναφορικά με τη Θεία Ευχαριστία.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να μετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία πνευματικής οικοδομής που ξεκίνησε και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μας να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε περαιτέρω το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, που αποτελεί το κέντρο και την ουσία της ζωής της Εκκλησίας.

Στις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν θα παρουσιάζεται αναλυτικά ερμηνεία όσων ψάλλονται και απαγγέλλονται καθώς και όσων τελούνται μέσα στη Θεία Λειτουργία.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως