Κοινωνικό Παντοπωλείο «Αποστολή Αγάπης»

To πρώτο έργο κοινωνικού χαρακτήρα εγκαινίασε στις 22 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Αποστολή Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και της ΜΚΟ «Αποστολή» βρίσκεται στην υπόγεια διάβαση του ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών καθώς και πλήθους κόσμου.

«Από την πρώτη στιγμή της εκλογής το πρώτο που κάναμε είναι αυτό που μας έμαθε ο Μακαριώτατος, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους», τόνισε στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την παραχώρηση του χώρου όπου στεγάζεται το Παντοπωλείο.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την παρουσία του, καθώς και τον Σεβασμιώτατο για την άριστη συνεργασία που έχουν, όπως είπε, από την πρώτη ημέρα.

«Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση σφραγίζουμε απόψε μια συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Μπάμπαλος.