Ιερά Πανήγυρις Παναγίας «Βουρλιωτίσσης» στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 εορτάζεται πανηγυρικώς η Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της «Βουρλιώτισσας» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας, η οποία αποτελεί μοναδικό πνευματικό κειμήλιο και ξεχωριστή ευλογία για όλη την Ιερά Μητρόπολή μας.


  • Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00μ.μ. θα τελεσθεί προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.
  • Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
  • Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 07.00π.μ. θα ψαλεί ο Πανηγυρικός Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί πάνδημος Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας μας στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου, των αρχών και του ευσεβούς λαού της Ιεράς Μητροπόλεως.
  • Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6.30μ.μ. θα τελεσθεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στη Θεοτόκο.
  • Ακολούθως στο πλάι του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Στο λιόγερμα της Ανατολής».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως