Η θερινή εορτή των Ιδρυμάτων Προσχολικής Αγωγής της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έκδηλης χαράς, υπό τις ιαχές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ομίλου Eurobank στη Ν. Ιωνία η καλοκαιρινή εορτή που διοργάνωσαν τα Ιδρύματα Προσχολικής Αγωγής της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας και το Εκκλησιαστικό Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος Ν. Ηρακλείου.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κ. Νικόλαος Μπάμπαλος καθώς και πολυπληθές ακροατήριο όλων των ηλικιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στον σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό του εξέφρασε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση την ικανοποίησή του για το θαυμάσιο παιδαγωγικό έργο που επιτελείται στα Ιδρύματα Προσχολικής Αγωγής της Ιεράς Μητροπόλεως και, αφού καλωσόρισε τους γονείς, συνεχάρη τόσο τα παιδιά για την λαμπερή θεατρική παρουσία τους, όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για το θεάρεστο έργο, το οποίο με σύνεση και υπευθυνότητα επιτελούν. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ζαχαρία Καρούνη που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, ενώ εξήρε την παρουσία και τη συμβολή της κ. Σαβίνας Γιαννάτου, ευχόμενος σε όλους καλό καλοκαίρι, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Χρήστος Αμπατζόγλου