Η κ. Ρένα Δούρου και ο κ. Ηρακλής Γκότσης στο Ιωνικό Κέντρο

382 social media engagement

Αυτοψία στον χώρο που θεμελιώνεται το Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος πραγματοποίησαν την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 η κ. Ρένα Δούρου, πρ. Περιφερειάρχης Αττικής και ο κ. Ηρακλής Γκότσης, πρ. Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, συνοδευόμενοι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε πλήρως την κ. Δούρου, όσο και τον κ. Γκότση για την πρόοδο και την εξέλιξη των εργασιών του Ιωνικού Κέντρου, δύο ανθρώπους, οι οποίοι με τις ενέργειές τους στήριξαν έμπρακτα την έναρξη του μεγαλόπνοου αυτού έργου, το οποίο θεμελιώνεται σε ένα χώρο 7 περίπου στρεμμάτων έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ Περισσού.

Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κ. Ρένα Δούρου και τον κ. Ηρακλή Γκότση τόσο για το ανύστακτο και διαρκές ενδιαφέρον τους, όσο και για καθοριστική συμβολή τους στην έναρξη και στην εξέλιξη του έργου, το οποίο αναμένεται να καταστεί τόπος αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με χώρο πρασίνου που θα καλύπτει το 70% της συνολικής επιφάνειας του οικοπέδου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως