«Η ευλογία του να είσαι Κατηχητής»

από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Μαρτίου διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας σύναξη των κατηχητών και των υπευθύνων ιερέων Νεότητος των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας. Προσκεκλημένος της συνάξεως ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο οποίος ανέπτυξε ομιλία με θέμα: «Η ευλογία του να είσαι Κατηχητής».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, απευθύνθηκε στην γεμάτη από ενθουσιώδεις νέες και νέους κατηχητές αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού με λόγο μεστό και γεμάτο νοήματα άμεσα συνδεδεμένα με την πλούσια ποιμαντική και κατηχητική του εμπειρία.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γαβριήλ, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου κ. Παύλο για την τιμή και τον κόπο της επισκέψεώς του, ευχήθηκε στους κατηχητές να συνεχίσουν με την ίδια δυναμικότητα το ιερό τους διακόνημα και με αγάπη προς τα παιδιά να τα οδηγήσουν στην Μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.