«Η Δυναμική της Αγάπης»

Με έκδηλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου 2016 τον Πανοσ. Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Αρχιμ. Βαρθολομαίο στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως, στα πλαίσια της καθιερωμένης συνάντησης με τους Νέους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά τον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Ιωνίας, οι Νέοι και οι Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν από κοντά, να ακούσουν και να ωφεληθούν από τον τόσο μεστό, και απλό πνευματικό λόγο του Αγίου Καθηγουμένου, ο οποίος ανέπτυξε ομιλία με θέμα: «Η Δυναμική της Αγάπης». Oι ερωτήσεις των παρισταμένων κατηύθυναν την όλη συζήτηση γύρω από τρέχοντα κοινωνικά αλλά και πνευματικά θέματα που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Την ομιλία, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε μία ιδιαίτερα εύθυμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευχαρίστησε γι’ άλλη μια φορά τον Άγιο Καθηγούμενο για την χαρά και την ευλογία της επισκέψεώς του.