Η Α.Ε.Κ στηρίζει τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως

Με μία σπουδαία πρωτοβουλία συμβολικού χαρακτήρα και επιθυμώντας να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, αντιπροσωπία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδευόμενοι από διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ. επισκέφθηκαν την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 τα συσσίτια του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου σε συνεργασία με την εταιρεία «Γευσήνους», εξασφάλισε σε ημερήσια βάση 80 μερίδες σίτισης για απόρους για χρονικό διάστημα 15 ημερών, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τόσο το κοινωνικό, όσο και το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, στέκοντας δίπλα και στηρίζοντας ενεργά τις ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του αλλά και την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη τόσο στον Πρόεδρο και στους διοικητικούς παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και στους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι με την εθελούσια και ανιδιοτελή προσφορά τους ενθαρρύνουν, ενισχύουν και στηρίζουν έμπρακτα το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εύχεται δε εγκάρδια σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να τους χαρίζει, υγεία και δύναμη, στεφανώνοντας με θριάμβους και νίκες όλους τους αγώνες των δράσεών τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως