Ετήσια Εορτή Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας τιμά τους ιδρυτές της και προσκαλεί όλους μας στην Ετήσια Εορτή του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 (Κυριακή των Μυροφόρων) και θα είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 50 ετών από την εκδημία εις Κύριον των δύο μεγάλων Κληρικών της Σπάρτης, του Μητροπολίτου Πατάρων Μελετίου και του Πρωτοπρεσβυτέρου Παπαϊωκείμ Πεσματζόγλου.

Η Ετήσια αυτή Εορτή, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας, θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων, όπου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ και εν συνεχεία Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη τόσο των δύο Κληρικών, όσο και αυτών που αποδήμησαν στην Μικρασία στο διάστημα των 83 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί το πανηγυρικό μέρος της Εορτής στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης (Αλατσάτων 27, Ν. Ιωνία).

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως