Εποικοδομητική «Συνάντηση» του Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ με τους Νέους

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου το βράδυ τους Νέους και τις Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως στην πρώτη τους συνάντηση για φέτος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Η «Συνάντηση» έλαβε χώρα στα πλαίσια των καθιερωμένων συναντήσεων που η Ιερά Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ έχουν θεσπίσει να πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως και αποτελεί μία ξεχωριστή ευκαιρία για μαθητές, φοιτητές και νέα ζευγάρια να γνωριστούν και να έλθουν πιο κοντά με τον Επίσκοπό τους, αναπτύσσοντας και συζητώντας παράλληλα διάφορα επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα, καταθέτοντας ο καθένας και η καθεμιά τις δικές τους αγωνίες, ανησυχίες και προβληματισμούς.

Υπό το πνεύμα αυτό, οι συμμετέχοντες στη «Συνάντηση» το βράδυ της Δευτέρας έθεσαν τόσο τις προσωπικές τους ερωτήσεις και απορίες, όσο και τις πνευματικές τους αναζητήσεις προς τον Επίσκοπό τους με αποτέλεσμα η όλη συζήτηση να εξελιχθεί χαρούμενα και εποικοδομητικά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως