Εκδημία Πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Στασινοπούλου

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μετά θλίψεως ανακοινώνει την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Στασινοπούλου, εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ν. Φιλαδελφείας.

Ο εκλιπών ιερέας γεννήθηκε το 1942 στην Αμαλιάδα του Νομού Ηλείας, όπου και διετέλεσε επί σειρά ετών εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιτελώντας πλούσιο παιδαγωγικό έργο.

Κατά την διάρκεια του σεμνού βίου του διακρίθηκε για την μεγάλη του προσφορά στα γράμματα, έχοντας συγγράψει πολλά θεολογικά δοκίμια και κοινωνικά άρθρα.

Πράος και ταπεινός κληρικός που χαρακτηριζόταν για την απλότητα και την φιλανθρωπία του. Προσέφερε αγόγγυστα τον εαυτό του στον Χριστό και στο αγαπημένο το ποίμνιο και διακόνησε την Εκκλησία με υποδειγματικό ζήλο και αυταπάρνηση, αφήνοντας σε Αυτήν και στην κοινωνία αγλαείς βλαστούς δύο τέκνα κληρικούς.

Η Εξόδιος Ακολουθία του κεκοιμημένου τελέσθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ν. Φιλαδελφείας.

H Ιερά Μητρόπολη απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και δέεται του Κυρίου όπως αναπαύσει την ψυχή αυτού εν χώρα ζώντων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως