Εγκαίνια συμβουλευτικού σταθμού θεραπείας πόνου και παρηγορικής φροντίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με την ΠΑΡΗ.ΣΥΑ στις 28 Νοεμβρίου εγκαινίασε την λειτουργία του ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής και καταξιωμένων επιστημόνων του ιατρικού κόσμου , εκπροσώπων Δημοτικής Παράταξης και Συλλόγων της πόλης μας, φορέων, μελών και φίλων του Παραρτήματος της Ε.Α.Ε της Νέας Ιωνίας Αττικής .

Η εκδήλωση έγινε στον Δημοτικό κινηματογράφο <Αστέρα> και την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κ.κ Γαβριήλ.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την έναρξη λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας επεκτείνει την προσφορά της και στέκεται στο πλευρό του Έλληνα ασθενούς που υποφέρει από χρόνιο πόνο καρκινικής και μη αιτιολογίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.

Το μέλος της ΠΑΡΗ.ΣΥΑ και της Ε.Α.Ε κ. Φωτεινή Κωνσταντάκη Ιατρός Αναισθησιολόγος –Αλγολόγος θα υποδέχεται στον χώρο των γραφείων του Παραρτήματος της Ε.Α.Ε της Νέας Ιωνίας Αττικής στην οδό Αγνώστων Ηρώων 118 2ο όροφο, όσους αντιμετωπίζουν χρόνιο πόνο θα ενημερώνει ,θα συμβουλεύει και θα τους κατευθύνει σε όποια δομή ( ΠΕΔΥ –ΕΣΥ ) υπάρχει η δυνατότητα της καλύτερης αντιμετώπισης τους .

Ο Σταθμός λειτουργεί κάθε Τρίτη 19.00-21.00 και τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας στο τηλέφωνο 2130337798 10-13.00 .

Το Δ.Σ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
του Παραρτήματος της Νέας Ιωνίας Αττικής