«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ βρέθηκε το πρωινό της Μεγάλης Τρίτης, 11 Απριλίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, στον οποίο στεγάζεται το κεντρικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως και σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ψυχικού προσέφεραν περισσότερα από 300 «Δέματα Αγάπης» με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας και στηρίζοντας ενεργά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε θερμά τόσο τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές τους για την εθελοντική, αξιέπαινη και φιλάνθρωπη πρωτοβουλία τους, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε, όσο και τους υπευθύνους ιερείς του κεντρικού συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος, που καθημερινά με την άρτια οργάνωσή του, στέκονται με αγάπη δίπλα στον κάθε δοκιμαζόμενο οικονομικά συνάνθρωπό μας, χορηγώντας ημερησίως περισσότερες από 300 μερίδες φαγητό.

Μετά την ολοκλήρωση της διανομής οι καθηγητές και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Σεβασμιώτατο, και σε ανάμνηση της σημερινής τους πρωτοβουλίας του προσέφεραν ως δώρο ένα βιβλίο με τις δράσεις του σχολείου τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως