Δελτίο Τύπου – Σεμινάρια Νεοελληνικής Ιστορίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας, στα πλαίσια των Επιμορφωτικών Εκδηλώσεών της, οργανώνει Σεμινάρια Νεοελληνικής Ιστορίας, με υπεύθυνο διδάσκοντα τον κ. Χαράλαμπο Μηνάογλου, διδάκτορα Νεοτέρας Ιστορίας, συγγραφέα.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Παρασκευή ώρα 6.00- 8.00 μ.μ. στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της Ενώσεως (Αλατσάτων 27- Ν. Ιωνία).

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015 και η λήξη την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016.

Τα Σεμινάρια θα μπορούν να τα παρακολουθούν, χωρίς καμιά επιβάρυνση, όλοι όσοι επιθυμούν να μελετήσουν την Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ειδικότερα τη δράση και τον ρόλο των Ελλήνων υπηκόων της, ενώ βασικό κεφάλαιο θ’ αναφέρεται στην Επανάσταση του 1821 και τη δημιουργία του Ελληνικού Κράτους.

Το διδακτικό υλικό θα ληφθεί πρόνοια ν’ αναρτάται στο site της Ενώσεως, ενώ θα μπορούν όσοι παρακολουθούν με συνέπεια τα μαθήματα να εκπονούν σχετικές εργασίες, οι οποίες και θ’ αναδεικνύονται.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων στα Σεμινάρια θα είναι περιορισμένος, παρακαλούνται τα μέλη (Τακτικά και Αρωγά) και οι φίλοι της Ενώσεως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την 1η Νοεμβρίου 2015.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και κατάθεση δηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με την Ένωση (καθημερινά: 09.00- 13.00, τηλέφωνο 210-2770978) ή την ειδική γραμματέα κ. Όλγα Μωραλόγλου (τηλ. 6976403040)

Από την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας