Βράβευση Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ για το φιλανθρωπικό του έργο

Με επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο “Παγκόσμιο Κέντρο Ελληνισμού της Διασποράς” του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνος, ειδική εκδήλωση για να τιμηθεί το Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και ιδιαίτερα της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ, που οργάνωσε ο Σύλλογος “Πολιτιστική Αναγέννηση” Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνος.

Στην αρχή της εκδηλώσεως έγινε προβολή ειδικού σπότ για το έργο της Μ.Κ.Ο. “Αποστολή” και ακολούθησαν χαιρετισμός της Προέδρου του Συλλόγου κ. Νανάς Τρυφωνοπούλου και ομιλίες των κ.κ. Βασιλείου Μειχανετσίδη, υπευθύνου Προγραμμάτων και Διεθνών σχέσεων της “Αποστολής” με θέμα ” Αποστολή Αγάπης” και Εμμανουήλ Διαγουμά, Προέδρου του Συλλόγου “Ανοιχτή Αγκαλιά ( ΑΜΕΑ )”, με θέμα “Ο Εθελοντισμός”.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο βιογραφικό και το έργο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και “Βράβευση Τιμής” για το πολυσχιδές έργο του από την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τα Μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία και το έργο τους στην Τοπική Κοινωνία και επαίνεσε με θερμά λόγια των εθελοντισμό και ιδιαίτερα την μεγάλη προσφορά των Γυναικών στο Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακά τραγούδια που απέδωσε θαυμάσια η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Χ. Νταραβάνογλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρωτοσύγκελλος και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μητροπόλεως πολλοί Κληρικοί, ο Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας κ. Αρης Βασιλόπουλος, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι Μικρασιατικών Σωματείων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως