6/Ήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή Ιεράς Μητροπόλεως στα Ιεροσόλυμα, στο Όρος Σινά και στο Κάιρο

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας διοργανώνει υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ 6/ήμερη προσκυνηματική εκδρομή από 14 έως 19 Οκτωβρίου 2019 στην Αγία Πόλη των Ιεροσολύμων, στο Θεοβάδιστο Όρος Σινά και στο ιστορικό Κάιρο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την Ιερά Αποδημία, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε: τον Ναό του Αγ. Γεωργίου στο Παλαιό Κάιρο, όπου βρίσκεται η φυλακή του Αγ. Γεωργίου, τις Πυραμίδες, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, την Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου, όπου βρίσκεται το σπίτι του Αγ. Νεκταρίου και το γυναικείο μοναστήρι Φαράν.

Επιπλέον, θα τελέσουμε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγ. Αικατερίνης του Σινά, όπου θα προσκυνήσουμε τα Ιερά Λείψανα της Αγίας και θα ξεναγηθούμε στη Μονή, όπου μετρά 1500 χρόνια υπό τη σιωπή της ερήμου.

Εν συνεχεία θα μεταβούμε στα Ιεροσόλυμα, όπου θα έχουμε την ευλογία να επισκεφθούμε όλα τα Πανάγια Προσκυνήματα και να τελέσουμε Ιερά Αγρυπνία στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας καθώς και Αγιασμό στο σημείο της Βαπτίσεώς Του, στον Ιορδάνη Ποταμό.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως