Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κατηχητικών σχολείων Ι.Ν. Αγ. Κοσμά Ν. Φιλαδελφείας

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους που περιελάμβανε, θεατρικό δρώμενο, ύμνους και τραγούδια της εορτής που επιμελήθηκαν οι Κατηχητές κ.κ. Βίκυ Ζαίμη, Κωνσταντίνα Σέλεινα, Συμέλα Λαδοπούλου και Παναγιώτης Ράπτης.

Τα παιδιά με τα αισιόδοξα χαμόγελα τους γέμισαν τις καρδιές όλων με ελπιδοφόρα μηνύματα και έδωσαν το δικό τους χρώμα στην ομορφιά της Μεγάλης Γιορτής που πλησιάζει.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν κάλαντα όπως Καλήν Εσπέραν Άρχοντες (Κάλαντα Χριστουγέννων),τραγούδια όπως ο ο Μικρός Τυμπανιστής, Άγια Νύχτα, το έλατο κ.α., ενώ ο Ρούντολφ το ελαφάκι έδωσε το έναυσμα για το ταξίδι στην Βηθλεέμ μέσα από το θεατρικό δρώμενο.

Στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα από τον “Άγιο Βασίλη” που έφθασε ξαφνικά προς μεγάλη έκπληξη και χαρά μικρών και μεγάλων.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο π.Τιμόθεος Ηλιάκης μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ευχαρίστησε τους Γονείς για την παρουσία τους καθώς και όλους όσους κοπίασαν για την επιτυχία της όμορφης εκδήλωσης ενώ ανανέωσε το ραντεβού με παιδιά και γονείς για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου που στον Ναό γιορτάζεται η μνήμη της αγίας Οικογένειας του Μεγάλου Βασιλείου και μοιράζονται σε όλα τα παιδιά με πολύ αγάπη δώρα και ευχές.

Ευχαριστίες και θερμές ευχές για “καλά Χριστούγεννα” απηύθυναν επίσης ο π. Αθανάσιος Καρυάμης και εκ μέρους των Κατηχητών η κ.Βίκυ Ζαίμη .
Εκ του Ιερού Ναού