Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας στο Ηράκλειο Αττικής

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος (1974-2024), την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:30μ.μ., στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (οδ. Κουντουργιώτου & Νεότητος) θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά επετειακή Εσπερίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, με εκλεκτούς ομιλητές, οι οποίοι θα αναφερθούν στην ιστορική πορεία της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα θα ομιλήσουν οι:

  • Πανοσ. Αρχιμ. Ηλίας Καρατζάς: (Υπεύθυνος Νεότητος και Ποιμαντικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως): «Ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος (Φαραντάτος)».
  • Πανοσ. Αρχιμ. Ιγνάτιος Ζήσης (Υπεύθυνος Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως): «Η κοινωνική ευποϊία της Ιεράς Μητροπόλεως».
  • κ. Γεωργία Ιωσηφίδου: (Θεολόγος Εκπαιδευτικός): «Όραμα και προοπτική στην ποιμαντική διακονία. Το σήμερα και το αύριο της Τοπικής Εκκλησίας».

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά για να γνωρίσουμε και να θυμηθούμε στιγμές και πρόσωπα από την ιστορία της Ιεράς μας Μητροπόλεως τόσο από τις εισηγήσεις, όσο και από το σπάνιο φωτογραφικό υλικό που θα παρουσιασθεί.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως