Διεξαγωγή Θ΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο πλαίσιο των 10 Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων που πραγματοποιεί για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, υπό τη μέριμνα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 το Θ΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Τα οικονομικά του αγώνος – Η επίτευξη και η αναγνώριση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μ.μ. θα αναγνωσθεί το Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου θα παρευρίσκονται και όσοι από τους Εισηγητές επιθυμούν να παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους, τηρουμένων πάντοτε των απαιτούμενων υγειονομικών συστάσεων.

Στο Θ΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν Εισηγήσεις 32 διακεκριμένων Ακαδημαϊκών και Επιστημονικών Διδασκάλων, φιλιστόρων Ερευνητών καθώς και εκπροσώπων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και της Αγιωνύμου Αθωνικής Πολιτείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προσκαλεί τους ενδιαφερομένους του εν λόγω Συνεδρίου, παρέχοντας την δυνατότητα της διαδικτυακής παρακολούθησης στις διευθύνσεις: www.ekklisia1821.gr, www.ecclesiatv.gr, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας της Εκκλησίας της Ελλάδος: Facebook (www.facebook.com/ekklisia-1821), Twitter (twitter.com/ekklisia1821), καθώς επίσης και στους λογαριασμούς του «ecclesiaTVgr»: Youtube (www.youtube.com/c/ecclesiaTVgr) και Facebook (www.facebook.com/ecclesiatelevision), όπου και θα υποβάλλονται πιθανές ερωτήσεις και παρατηρήσεις κατά την διάρκειά του.

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Εκ της Ιεράς Συνόδου